Richard van der Mast

VertrouwensKracht

Motto: een veilige werkomgeving is een belangrijke voorwaarde voor een inclusieve organisatie.

Wie ben ik?
Ik heb ruim 40 jaar ervaring als HR professional/manager en daarnaast ben ik extern vertrouwenspersoon voor medewerkers. In vertrouwen bespreken we samen waar je tegenaanloopt en ik begeleid je bij jouw keuzes en vervolgstappen.

Verder draag ik graag bij aan goede doelen, waaronder de strijd tegen de ziekte Cystic Fibrosis. Ik organiseer activiteiten en zit in het bestuur van verenigingen waar ik lid van ben (o.a. wielrennen en tennis). Ook bezoek ik graag grote sportevenementen.

Branche: Overheid – gemeenten, provincie, rijk

Professie / ervaring: ruim 40 jaar HR professional/manager

Doelgroep: medewerkers en managers

Regio: Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant

Talen: Nederlands / Engels

Afspraak maken?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.
Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.