Annejet de Blécourt

VertrouwensKracht / mede-eigenaar

Motto: life is all about making choices!

Ik heb jarenlange ervaring met directie- en senior management. Ook op dat niveau is een veilige werkomgeving niet vanzelfsprekend. Tegelijkertijd wordt er van het management verwacht dat zij wel voor die veilige werkomgeving en een ethisch kompas zorgdragen. Dat is geen eenvoudige combinatie.

Ik ben een onafhankelijke, onpartijdige en niet-oordelende vertrouwenspersoon, executive coach, mediator en sparringpartner. Neem de tijd om te vertragen, na te denken, opties met mij te bespreken en tot een oplossing te komen.

Wie ben ik?
Ik ben al ruim 30 jaar met Rob getrouwd. We reizen graag en dompelen ons onder in andere culturen – verruimen ons blikveld. Verder wandel ik graag langs de kust. Daar heb ik rust en ruimte om na te denken en te reflecteren. Lezen, schrijven en kennis delen zijn mijn passies.

Doelgroep: het schakelen tussen alle lagen in een organisatie gaat mij van nature makkelijk af, maar mijn ervaring maakt mij bij uitstek een gesprekspartner voor executives & senior management.

Regio: Noord- en Zuid-Holland, regio Utrecht

Talen: Nederlands / Engels

Afspraak maken?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.
Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.