Patricia van Wieringen

VertrouwensKracht / Mede-eigenaar

Motto: als je altijd je eigen pad kiest, kun je nooit verdwalen.

Ik heb ruim 20 jaar ervaring als HR-professional en ben een sparringpartner voor het senior management en bestuur. Daarnaast ben ik externe vertrouwenspersoon voor medewerkers. Ik luister zonder oordeel en geef je alle ruimte om in vertrouwen jouw verhaal te vertellen. Ik help je inzicht te krijgen in keuzes en vervolgstappen.

Wie ben ik?
Privé geniet ik van mijn geweldige gezin bestaande uit mijn man Richard en onze zoon Mike. Ontspanning vind ik door te fietsen. Tevens zijn wij opvanggezin voor KNGF blindengeleidehonden.

Doelgroep: medewerkers en senior management

Regio: Zuid- en Noord-Holland

Talen: Nederlands / Engels

Afspraak maken?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.
Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.