Loubna Laabid

VertrouwensKracht

Motto:Veiligheid bereik je niet door muren te bouwen, maar door deuren te openen

Ik ben een enthousiaste vertrouwenspersoon en Integrale veiligheidskundige met waardevolle ervaring die is gevormd tijdens mijn dienst bij de Nationale Politie. Mijn betrokkenheid gaat verder dan alleen onafhankelijkheid en professionaliteit; het draait om het welzijn van elk individu en het bevorderen van veiligheid op de werkvloer.

Mijn reis binnen een van de grootste organisaties van Nederland heeft me geleerd hoe essentieel het is om werknemers te ondersteunen bij conflicten en misstanden, terwijl ik toch sensitief blijf voor de organisatie, politiek en omgeving. Deze inzichten vormen de essentie van mijn rol als vertrouwenspersoon, waarbij het belang van de melder altijd centraal staat en de volledige steun ervaart.

Mijn prioriteiten liggen bij begeleiding, ondersteuning en het bieden van een emotioneel vangnet, met een sterke nadruk op de-escalerend werken. Ik ben er om te luisteren, horen, begrijpen en ondersteunen, met als doel een veilige en gezonde werkomgeving te waarborgen.

Wie ben ik?
Samen met mijn man zijn we ouders van drie dochters. Ik heb een voorliefde voor reizen, waarbij ik de gelegenheid benut om diverse culturen te ervaren en te doorgronden. Deze persoonlijke interesse en diverse opleidingen, o.a: Intercultureel communicatie, Hbo Integrale Veiligheidskunde, Weerbare en inclusieve teams, vormen tevens mijn drijfveer in mijn hoedanigheid als trainer en coach op het gebied van diversiteit, inclusie en weerbaarheid.

Naast deze rol ben ik actief als Integrale veiligheidskundige, waarbij mijn denkvermogen zich uitstrekt over veiligheidsvraagstukken in een breed spectrum. Met een professionele ervaring van meer dan twintig jaar binnen de Nationale Politie, momenteel in de hoedanigheid van strategisch adviseur, draag ik bij aan het adviseren omtrent sociale veiligheidsvraagstukken mbt inclusie en veiligheid binnen deze organisatie.

Branche: Breed inzetbaar

Professie / ervaring: Ruim 20 jaar ervaring bij de Nationale politie executief / operatie / leidinggevende / Strategisch adviseur / trainer/ coach / spreker / dialoogbegeleider / Integrale Veiligheidskundige

Doelgroep: Alle lagen van een organisatie: medewerkers, managers, directeuren

Regio: Zuid-Holland, Zeeland, Brabant, Utrecht 

Talen: Nederlands / Engels / Arabisch-Marokkaans / Arabisch-Egyptisch

Afspraak maken?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.
Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.